Työnantajat

Työnantajat voivat tilata Kirkonsijaiset.fi -palvelun käyttöoikeuden viikoksi kerrallaan hintaan 50 euroa (sis alv. 24%).

Viikon aikana saat tehdä valitsemillasi työskentelyalueilla rajoittamattoman määrän hakuja. Voit myös jakaa saamaasi kirjautumislinkkiä tai palvelusta saamiasi tietoja oman työyhteisösi muille rekrytoijille. Muistathan kuitenkin, että palvelusta saamiesi tietojen tallentaminen myöhempää käyttöä varten muodostaa henkilörekisterin, eikä sinulla/työnantajallasi ole lupaa tallentaa palvelusta saamiasi tietoja ilman asianosaisen suostumusta.

Jos et löydä sijaista tai et muuten ole tyytyväinen palveluun, voit käyttöoikeuden voimassaoloaikana perua tilauksesi järjestelmän kautta tai sähköpostitse. Perutuista tilauksista ei luonnollisestikaan lähetetä laskua. Kokeileminen on siis riskitöntä.

Alla olevalla lomakkeella voit tilata viikon käyttöoikeuden palveluun. Tilaamalla käyttöoikeuden sitoudut palvelun käyttöehtoihin ja annat luvan henkilötietojesi käyttöön rekisteriselosteen mukaisesti.