Työnantajat

Työnantajat voivat käyttää Kirkonsijaiset.fi -palvelua joko kertamaksulla (viikko) tai kestotilauksena.

Tilauksesi voimassaoloaikana saat tehdä valitsemillasi työskentelyalueilla rajoittamattoman määrän hakuja. Voit myös jakaa saamaasi kirjautumislinkkiä tai palvelusta saamiasi tietoja oman työyhteisösi muille rekrytoijille. Muistathan kuitenkin, että palvelusta saamiesi tietojen tallentaminen myöhempää käyttöä varten muodostaa henkilörekisterin, eikä sinulla/työnantajallasi ole lupaa tallentaa palvelusta saamiasi tietoja ilman asianosaisen suostumusta.

Kertamaksulla voit tilata käyttöoikeuden palveluun kappeliseurakuntasi / seurakuntasi / yhtymäsi alueelle viikoksi hintaan 50e (sis. alv.).

Kertamaksuun sisältyy ”ei tulosta – ei laskua” -takuu. Jos et löydä sijaista tai et muuten ole tyytyväinen palveluun, voit käyttöoikeuden voimassaoloaikana perua tilauksesi järjestelmän kautta. Perutuista tilauksista ei luonnollisestikaan lähetetä laskua.

Kestotilauksen tiedot löydät täältä.

- - -
Alla olevalla lomakkeella voit tilata viikon käyttöoikeuden palveluun. Tilaamalla käyttöoikeuden sitoudut palvelun käyttöehtoihin ja annat luvan henkilötietojesi käyttöön rekisteriselosteen mukaisesti.